Een zonnige start voor de tour langs de kernen

Afgelopen week gingen we van start met de tour langs de kernen. Op woensdag stonden we op de markt in Steenbergen. In Steenbergen is men trots op hun Gummaruskerk, maar zijn er ook dromen om deze een meer sociale functie te geven – bijvoorbeeld als bibliotheek of historisch museum. En de markt mag meer bruisen!

Op donderdag begon de dag met veel zon op de markt in Dinteloord. Dinteloorders zijn het over een ding eens: het is een levendig dorpshart. Maar er zou ook nog wel een tweede supermarkt bij mogen. En Dinteloorders willen graag de huidige voorzieningen houden – als het gaat om sport, zorg of ontspanning.

’s Middags kwam de tour langs in Nieuw-Vossemeer: we spraken inwoners bij de Spar, bij basisschool Merijntje en we gingen langs bij voetbalvereniging NVS. De 14- en 15-jarige voetballers uit Nieuw-Vossemeer hadden allemaal één grote toekomstdroom: een NVS stadion. De voetballers vinden dat er goed voor de ouderen in het dorp wordt gezorgd, maar zouden voor henzelf meer activiteiten willen zien.

Al met al een zonnige start voor onze tour langs de kernen – maar we zijn pas op de helft! Komende week willen we graag horen van de inwoners van Welberg, De Heen en Kruisland. Komt u ook? Klik hier voor de agenda om te zien wanneer we waar staan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top